Vanliga frågor om Conferencecalling.se

Att planera ett konferenssamtal med Conferencecalling.se är extremt enkelt, men vi kan tänka oss att du ändå har några frågor. Här kan du hitta några av de vanligaste frågorna.

Behöver du boka något i förväg för att använda Conferencecalling.se?
Nej. Du behöver inte boka något för att använda Conferencecalling.se. Du kan planera in möten under alla veckodagar, dygnet runt. Det enda du behöver göra är bestämma ett datum, en tid och en kod. Deltagarna ringer 0939 - 200 2320 (2 kr/min) på den avtalade tidpunkten och anger koden ni har kommit överens om för att starta konferenssamtalet.

Vad kostar ett konferenssamtal med Conferencecalling.se?
Alla deltagare betalar 2 kr/min. Detta är den enda avgiften som debiteras för att använda Conferencecalling.se. Avgiften debiteras per sekund, så att du aldrig betalar för mer än det du faktiskt använder. Avgifterna inkluderar mervärdesskatt.

Hur debiteras avgifterna för Conferencecalling.se?
Avgiften för konferenssamtal dras från deltagarnas vanliga telefonräkningar. Avgifterna specificeras i avsnitten ”0939-nummer” eller ”Servicenummer”.

Hur många deltagare kan ett konferenssamtal ha?
Conferencecalling.se tillåter maximalt 30 deltagare per konferenssamtal.

Hur länge kan ett konferenssamtal pågå?
Ett konferenssamtal med Conferencecalling.se kan pågå så länge som det behövs. Conferencecalling.se har ingen övre tidsgräns för konferenssamtal.

Jag kan inte ringa 0939-nummer med min telefon.
Vissa företag blockerar utgående samtal till 0939-nummer i växeln. Fråga den som har hand om telekommunikation och tekniska tjänster i ditt företag om det är möjligt att häva blockeringen. Du kan även använda din mobiltelefon för att delta i konferenssamtal med Conferencecalling.se.

Jag angav den överenskomna koden, men inget hände.
Det är möjligt att din telefon inte använder DTMF/tonval, vilket betyder att vår programvara inte kommer att svara. Läs telefonens bruksanvisning eller kontakta den som har hand om telekommunikationer på ditt företag. Ibland måste du trycka ”9” för att aktivera DTMF/tonval.

Har du en fråga som inte tas upp här?

Skicka din fråga via e-post på info@conferencecalling.se